Kies een lettertype

Home  Vorige  Volgende

Lijst mogelijkheden
Voordat het programma gaat printen moet u aangeven met welk lettertype u gaat afdrukken. Maak een keuze uit de lijsten met mogelijkheden. Bevestig uw keuze met de “OK”-knop.

Lettertypen
De getoonde lettertypen zijn de lettertypen die op uw computer onder Windows zijn geïnstalleerd. Nieuwe lettertypen maakt u aan via de daarvoor bestemde Windows hulpmiddelen. Zie voor meer informatie uw Windows handleiding.

Puntgrootte
Door een puntgrootte te kiezen geeft u aan hoe groot de letters zijn waarmee wordt geprint. Hoe kleiner de gekozen puntgrootte hoe kleiner de letter. Als de te printen informatie met de door u gekozen puntgrootte niet op het papier past, dan wordt automatisch door het programma een kleinere puntgrootte gekozen.