Algemene informatie over DunSetup

Home  Vorige  Volgende

DunSetup
In DunSetup kunt u diverse instellingen maken die noodzakelijk zijn voor de DUNCAN programma's. Een aantal van die instellingen is gebruiker afhankelijk, overige instellingen gelden voor alle gebruikers (systeem afhankelijk). Dit zijn bijvoorbeeld instellingen voor de papierformaten en zoek-mappen.

Opslaan instellingen
De instellingen worden opgeslagen zodra u het DunSetup-programma verlaat. Actieve DUNCAN programma's dienen te worden afgesloten en opnieuw te worden gestart om gewijzigde instellingen te activeren.