Register

Home  Vorige  Volgende

In elk DUNCAN projectbestand wordt een register bijgehouden van specifieke handelingen die worden uitgevoerd in het project. Deze zijn onderverdeeld in algemene gegevens en onderdeelspecifieke gegevens. Op het tabblad ‘Instellingen’ is een lijst aanwezig van items die worden weggeschreven in het register.

Tabblad ‘Overzicht’

Hier worden de registerregels getoond. Bij het aanwijzen verschijnt een hinttekst met extra informatie over de regel. De kolommen ‘Datum’ en ‘Tijd’ zijn vanzelfsprekend hier ook aanwezig. Wanneer het pen-icoon verschijnt voor de regel, dan is met dubbelklikken (of de knop ‘Openen’) aanvullende informatie in de vorm van een tabel te openen, bijvoorbeeld een (fout)verslag.

Om het register leeg te maken, klik op de knop ‘Opschonen’. Bij een ‘Opslaan als’ actie wordt het register automatisch opgeschoond.

Tabblad ‘Instellingen’

Wanneer het register veel regels bevat en daardoor wat onoverzichtelijk dreigt te worden, dan kan hier een tijdelijk filter worden gezet door het kiezen van een onderdeel en/of specifieke registerregel. Klik op de knop ‘Vernieuwen’ en wissel naar het tabblad ‘Overzicht’ voor het resultaat.

Feedback

Ook op deze dialoog is rechtsonderin het ‘Feedback’ knopje zichtbaar. Heeft u specifieke projecthandelingen die nog niet worden weggeschreven in het register? Geef ze aan ons door via de feedback internetpagina.