Bij alle software die wordt geleverd door DUNCAN wordt ondersteuning aangeboden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van o.a.

Cursus & documentatie

Opleiding kan veel tijd schelen bij het eigen maken van de software. Na een cursus wordt documentatie uitgereikt, waarin de aangeleerde werkwijze nog eens staat toegelicht. Lees meer >>

Consult

Voor het installeren en instellen van de software kan gebruik worden gemaakt van een consult op locatie. Hierbij kunnen meerdere personen van het bedrijf worden betrokken (ict, management etc). Lees meer >>

Helpschermen

Met de helpknoppen in de dialogen en op het lint worden bijpassende helpteksten getoond, die uitleg geven over de getoonde functionaliteit.

Helpdesk

Per e-mail, telefoon of feedback formulier kunnen vragen of problemen worden voorgelegd aan de supportafdeling. Bij telefonische ondersteuning kan gebruik worden gemaakt van Teamviewer, waarbij uw PC op afstand kan worden overgenomen.

Flitscursus DUNCAN software

Werkt u af en toe met de DUNCAN software? Of werkt u frequent met de software en heeft u de wens dat u meer efficient gebruik zou kunnen maken van het programma? Maar u weet niet hoe en u heeft weinig tijd? Dan is een flitscursus iets voor u! In 3 uur tijd (1 dagdeel) brengt de productspecialist u de fijne kneepjes bij en bent u weer up-to-date. U bent welkom in Schiedam, maar we kunnen de flitscursus ook op uw locatie aanbieden of online.

Duizendpoot
U bent een veelzijdige medewerker binnen het bedrijf en heeft af en toe te maken met het schrijven of bijstellen van een bestek. Een project wilt u ook nog wel eens op detail begroten met de calculatiesoftware. Een korte cursus voor incidenteel gebruik van de DUNCAN software is voor u bedoeld.

Veelgebruiker
U werkt elke dag aan een bestek of begroting. Echter, al verschillende updates van de DUNCAN software zijn de revue gepasseerd en u vraagt zich af of uw huidige werkwijze nog efficient is. De basishandelingen zijn u bekend, maar u heeft behoefte aan tips & trucs.

Wij hebben voor u een cursus programma afgestemd op uw wensen:

Cursus STABUText, voor het STABU bestekkenprogramma. Deze cursus duurt een dagdeel. U leert in kort tijdsbestek met behulp van de STABU methodiek een bestek samen te stellen in STABUText. Veel handige opties uit het programma worden hierbij belicht.

Cursus EasyCalc, voor het populaire calculatieprogramma. Deze cursus is 1 dagdeel voor de gebruikers die bekend zijn met begrotings-programmatuur. Nieuwe gebruikers krijgen alle mogelijkheden aangeleerd in een dag.

Cursus DunCalc, voor het uitgebreide senior-begrotingspakket. Veel nuttige mogelijkheden kunnen bij dagelijks gebruik op de achtergrond raken, waardoor de software niet ten volle wordt benut. Vooral hieraan wordt aandacht besteed bij deze cursus.

Online
In een tijdsbestek van 2 uur (2x 1 uur met tussendoor zelfstandig werken) loodsen we u door het programma met gebruikmaking van Teamviewer & telefoon. Uw eigen programma omgeving wordt gebruikt, waarbij evt. gemaakte instellingen direct kunnen worden gebruikt.

Prijzen

Cursus DUNCAN software van 2 uur (flitscursus online): € 159,- (excl. BTW).

Cursus DUNCAN software van 1 dagdeel (flitscursus): € 229,- p.p. (excl. BTW).
Tijdens de cursus wordt koffie en thee verzorgd.

Cursus DUNCAN software van een hele dag: € 459,- p.p. (excl. BTW).
Inclusief koffie en thee, lunch, cursusmateriaal.

Inschrijven

Bent u geïnteresseerd in een cursus, bel dan vandaag nog naar onze verkoop afdeling, tel. (010) 426 95 12 of vul hier het formulier in, dan ontvangt u van ons verdere informatie.

Versie

De huidige versie van de DUNCAN software is: V6.03. U kunt uw bestaande installatie updaten door de nieuwe versie te downloaden (zie onderstaand formulier). Van de wijzigingen is melding gemaakt op de pagina Releaselijst DUNCAN software.

Downloaden

Om de update voor uw DUNCAN software op te halen, dient u de velden in onderstaand formulier correct in te vullen. Hierna klikt u op de knop 'Download' om een setupomgeving te downloaden waarmee de update kan worden uitgevoerd. Heeft u vragen over de update, neemt u dan contact op met onze helpdesk, tel. (010) 426 09 12.


Klantnummer:
Postcode:
(van bezoekadres / postbus)
Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
E-mail adres:


U dient alle bovenstaande gegevens compleet en correct in te vullen, zodat een voorspoedige afhandeling kan worden gerealiseerd. Met het klikken op de knop 'Verzenden' bevestigt u de invoer en wordt de setupomgeving gedownload.

 

Om de meest recente wijzigingen te kunnen benutten, kan een update worden gedownload.

Update geschikt voor alle programma onderdelen

De update is bedoeld voor de programma onderdelen: STABUText, DunCalc en DunMeerjaar of EasyCalc. De laatste verbeteringen zijn opgenomen in de update.

Toelichting download en installatie update programmatuur

De download wordt geïnstalleerd via een meegeleverd setup programma en is +/- 20 mb groot. LET OP: alle DUNCAN programma's dienen voor installatie van de update eerst te worden afgesloten.

Support

Wanneer u vragen heeft over het installeren van de update, neem dan telefonisch contact op met onze support afdeling. Wij kunnen u dan begeleiden bij de installatie.

Teamviewer

Bij telefonische helpdesk ondersteuning kan voor hulp op afstand gebruik worden gemaakt van Teamviewer. De helpdesk medewerker neemt dan uw bureaublad over; er kan met u worden meegekeken en geklikt in het scherm. Nadat u Teamviewer heeft opgestart vanuit de software, verschijnt het hiernaast getoonde scherm, met per sessie uniek gegenereerde verbindingsgegevens.

Klik hier om de Teamviewer client los te downloaden.


Laatste updates incl. setupprogramma

Ga naar DUNCAN updates om te downloaden.

Ga naar EasyCalc updates om te downloaden.

Uitgebreid cursusaanbod bij DUNCAN software!

Elk onderdeel van de DUNCAN software bevat z'n eigen, specifieke functies. Voor de gebruiker die optimaal de software wil benutten, is het daarom raadzaam om voor ingebruikname hieraan deel te nemen en regelmatig zijn/haar kennis te 'updaten'.

Wij hebben voor u een programma voor een klassikale cursus, eventueel op uw locatie, afgestemd op het onderdeel waar u mee werkt:

 • De flitscursus. Klik hier voor meer informatie.
 • Cursus STABUText, voor het STABU bestekkenprogramma.
  Deze cursus duurt een dag. U leert met behulp van de STABU methodiek een bestek samen te stellen in STABUText. Veel handige opties uit het programma worden hierbij belicht.
 • Cursus EasyCalc, voor het populaire calculatieprogramma.
  Deze cursus is 1 dagdeel voor de gebruikers die enigszins bekend zijn met EasyCalc. Nieuwe gebruikers krijgen alle mogelijkheden aangeleerd in een dag.
 • Cursus DunCalc, voor het uitgebreide senior-begrotingspakket.
  Vaak is de cursus bedrijfsgericht en gaat in op de specifieke manier van begroten van het bedrijf.
 • Individuele begeleiding, door middel van een consult.

 

Prijzen

Cursus DUNCAN software van 1 dagdeel: € 229,- p.p.
Tijdens de cursus wordt koffie en thee verzorgd.

Cursus DUNCAN software van een hele dag: € 459,- p.p.
Inclusief koffie en thee, lunch, cursusmateriaal.

Locatie

Bij deelname van personen van meerdere bedrijven aan de klassikale cursus verzorgt DUNCAN de locatie en de apparatuur. De cursusruimte is in de omgeving van Rotterdam.
Bij een bedrijfsgerichte cursus kan de cursus in company worden verzorgd. De benodigde apparatuur is in overleg beschikbaar.

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW en evt. reiskosten.

Inschrijven

Bent u geïnteresseerd in een cursus, bel dan vandaag nog naar ons, tel. (010) 426 95 12 of vul het onderstaande formulier in, dan ontvangt u van ons verdere informatie. Voor het afspreken van een datum nemen wij tevens contact met u op.

Uw gegevens:


captcha
Powered by BreezingForms