Om de Duncan software te verlengen dient de laatste update V6R10 van de software te worden geïnstalleerd. Hiervoor dient u onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt op het opgegeven email adres de benodigde gegevens om de installatie te kunnen uitvoeren. Wanneer u geen email ontvangt, controleer dan of het bericht wellicht als spam is aangemerkt. Neem zonodig telefonisch contact op met Duncan bij het uitblijven van de beoogde email.
De jaarlijkse verlenging is na het updaten niet meer nodig; de licentie wordt bij Duncan beheerd via internet.

Releaselijst
Alle wijzingingen in updates worden bijgehouden in de releaselijst. Voor meer uitgebreide toelichting hierop kunt u contact opnemen met de Duncan helpdesk.


Uw gegevens:

Bij alle software die wordt geleverd door DUNCAN wordt ondersteuning aangeboden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van o.a.

Cursus & documentatie

Opleiding kan veel tijd schelen bij het eigen maken van de software. Na een cursus wordt documentatie uitgereikt, waarin de aangeleerde werkwijze nog eens staat toegelicht. Lees meer >>

Consult

Voor het installeren en instellen van de software kan gebruik worden gemaakt van een consult op locatie. Hierbij kunnen meerdere personen van het bedrijf worden betrokken (ict, management etc). Lees meer >>

Helpschermen

Met de helpknoppen in de dialogen en op het lint worden bijpassende helpteksten getoond, die uitleg geven over de getoonde functionaliteit.

Helpdesk

Per e-mail, telefoon of feedback formulier kunnen vragen of problemen worden voorgelegd aan de supportafdeling. Bij telefonische ondersteuning kan gebruik worden gemaakt van Teamviewer, waarbij uw PC op afstand kan worden overgenomen.Uw feedback op de DUNCAN software

Bij het ontwikkelen van de DUNCAN software gebruiken we graag uw opmerkingen en/of aanvullingen, om de software zo goed mogelijk te laten aansluiten op de dagelijkse werkpraktijk. Natuurlijk kunnen we niet garanderen dat uw wens of commentaar direct en 1:1 wordt verwerkt in de software. Uw feedback wordt samen met andere gebruikers feedback verzameld en geinventariseerd, waarbij met besluitvorming rondom keuzes en planning van de productafdeling daar rekening mee wordt gehouden.
 

Nuttige en bruikbare feedback

Waar kunnen we iets mee? Natuurlijk kan bepaalde functionaliteit volledig de plank misslaan en dat mag dan ook wel gezegd worden. Of iets bruikbaar is, kan zeker per gebruiker(sgroep) verschillen. Daarnaast is nieuwe functionaliteit in basis vaak wel gereed, maar zijn aanvullingen welkom. Ook wanneer blijkt dat iets niet functioneert zoals bedoeld is, dan kunt u dat melden. Vult u hiervoor het onderstaande formulier in (een aantal velden wordt vanuit de software al ingevuld).


[No form id or name provided!]

 

Flitscursus DUNCAN software

Werkt u af en toe met de DUNCAN software? Of werkt u frequent met de software en heeft u de wens dat u meer efficient gebruik zou kunnen maken van het programma? Maar u weet niet hoe en u heeft weinig tijd? Dan is een flitscursus iets voor u! In 3 uur tijd (1 dagdeel) brengt de productspecialist u de fijne kneepjes bij en bent u weer up-to-date. U bent welkom in Schiedam, maar we kunnen de flitscursus ook op uw locatie aanbieden of online.

Duizendpoot
U bent een veelzijdige medewerker binnen het bedrijf en heeft af en toe te maken met het schrijven of bijstellen van een bestek. Een project wilt u ook nog wel eens op detail begroten met de calculatiesoftware. Een korte cursus voor incidenteel gebruik van de DUNCAN software is voor u bedoeld.

Veelgebruiker
U werkt elke dag aan een bestek of begroting. Echter, al verschillende updates van de DUNCAN software zijn de revue gepasseerd en u vraagt zich af of uw huidige werkwijze nog efficient is. De basishandelingen zijn u bekend, maar u heeft behoefte aan tips & trucs.

Wij hebben voor u een cursus programma afgestemd op uw wensen:

Cursus STABUText, voor het STABU bestekkenprogramma. Deze cursus duurt een dagdeel. U leert in kort tijdsbestek met behulp van de STABU methodiek een bestek samen te stellen in STABUText. Veel handige opties uit het programma worden hierbij belicht.

Cursus EasyCalc, voor het populaire calculatieprogramma. Deze cursus is 1 dagdeel voor de gebruikers die bekend zijn met begrotings-programmatuur. Nieuwe gebruikers krijgen alle mogelijkheden aangeleerd in een dag.

Cursus DunCalc, voor het uitgebreide senior-begrotingspakket. Veel nuttige mogelijkheden kunnen bij dagelijks gebruik op de achtergrond raken, waardoor de software niet ten volle wordt benut. Vooral hieraan wordt aandacht besteed bij deze cursus.

Online
In een tijdsbestek van 2 uur (2x 1 uur met tussendoor zelfstandig werken) loodsen we u door het programma met gebruikmaking van Teamviewer & telefoon. Uw eigen programma omgeving wordt gebruikt, waarbij evt. gemaakte instellingen direct kunnen worden gebruikt.

Prijzen

Cursus DUNCAN software van 2 uur (flitscursus online): € 199,- (excl. BTW).

Cursus DUNCAN software van 1 dagdeel (flitscursus): € 289,- p.p. (excl. BTW).
Tijdens de cursus wordt koffie en thee verzorgd.

Cursus DUNCAN software van een hele dag: € 579,- p.p. (excl. BTW).
Inclusief koffie en thee, lunch, cursusmateriaal.

Inschrijven

Bent u geïnteresseerd in een cursus, bel dan vandaag nog naar onze verkoop afdeling, tel. (010) 426 95 12 of vul hier het formulier in, dan ontvangt u van ons verdere informatie.

Versie

U kunt uw bestaande installatie updaten door de laatste versie V6R5 te downloaden (zie onderstaand formulier). Van de wijzigingen is melding gemaakt op de pagina Releaselijst EasyCalc software.

Downloaden

Om de update voor uw Duncan software op te halen, dient u de velden in onderstaand formulier correct in te vullen. Hierna klikt u op de knop 'Download'. U ontvangt op het opgegeven emailadres bericht om een setupomgeving te downloaden waarmee de update kan worden uitgevoerd. Heeft u vragen over de update, neemt u dan contact op met onze helpdesk, tel. (010) 426 09 12.


[No form id or name provided!]