Bij een afspraak voor consult bezoekt de productspecialist uw bedrijf. De geboden ondersteuning is geheel bedrijfsgericht en diverse disciplines van het bedrijf kunnen aanschuiven. Er wordt gesproken met management of afdelingshoofd over de inzet van de programmatuur in samenhang met bedrijfsprocessen. Uw ICT afdeling krijgt inzicht in de installatie van de software. Gebruikers kunnen onder begeleiding de opgedane kennis van de gevolgde cursus in praktijk brengen.

Implementatie

Afhankelijk van de complexiteit van de beoogde inzet van de software kan er een implementatietraject worden verzorgd. Dit traject kan bestaan uit meerdere delen. Een prescan is soms benodigd bij de voorbereiding, om de gewenste informatie te verzamelen. In de ontwikkelingsfase wordt mogelijk maatwerk verzorgd, waarna via een pilot uiteindelijk de productie omgeving wordt gerealiseerd.

Afspraak

Bent u geïnteresseerd in een consult, bel dan vandaag nog naar onze verkoop afdeling, tel. (010) 426 95 12 of vul hier het formulier in, dan ontvangt u van ons verdere informatie.