Calculeren ging nog nooit zo ...

... Snel!

U weet toch ook al lang dat 1 m2 2-zijdig schoon metselwerk WF bevat:

  • 72 bakstenen Waalformaat met 26 liter mortel
  • 2 m2 voegwerk met 8 liter mortel
  • stelwerk profielen en afschrijving

En dat 20 m2 een veelvoud daarvan is. Waarom dan bij elk werk dit weer opnieuw intypen en bepalen? Gebruik de complete bouwdelen gecombineerd met alle slimme functies in EasyCalc en u zult zien: Zo snel kan dat werken!

... Gemakkelijk!

U bent gewend om te klikken in Word en Excel. Maar u zoekt een betrouwbaar programma waarmee uw calculaties en offertes op een standaard wijze worden opgebouwd. Met de logica van de bouw. EasyCalc combineert de bekende Office functionaliteit met uw vertrouwde begrotings werkwijze: Zo gemakkelijk kan dat werken!

... Eenvoudig!

Een werk goed calculeren is niet altijd eenvoudig. Daarom is het maar goed dat EasyCalc het simpel houdt. Het is net als bij een auto: u geeft gas en gaat vooruit; de geavanceerde techniek onder de motorkap doet zijn werk. En u kunt uw gedachten richten op het echte werk: de calculatie. Zo eenvoudig kan dat werken!

Professioneel

Maar naast Snel, Gemakkelijk & Eenvoudig is EasyCalc bovenal een professionele calculatietool, die zich prima kan meten met de andere trad itionele begrotingspakketten en zelfs meer kan bieden dan dat!

Lees verder > Specificaties