Sinds eind 2016 is het mogelijk om de kostenbestanden van Casadata in te lezen in de DUNCAN calculatiesoftware door gebruik te maken van CasadataBox. Hierdoor kunnen gebruikers de kostengegevens eenvoudig integreren in hun werkproces. Zo hebt u als gebruiker op ieder gewenst moment de meest actuele data beschikbaar waarmee u kunt calculeren. Uiteraard kunnen de gegevens naar eigen inzicht worden aangepast.

Naast publicatie op de site www.casadata.nl is door Casadata gekozen om de kostenbestanden ook beschikbaar te stellen in een losse viewer die via internet wordt voorzien van de laatst geupdate kostenbestanden. Alle informatie is hierin zichtbaar gemaakt qua omschrijving . Door middel van een accountlogin kunnen kostenbestanden binnen het abonnement worden voorzien van prijzen. Geselecteerde bouwdelen kunnen binnen de DUNCAN calculatiesoftware in de detailbegroting worden geplaatst als element met postenonderbouwing in MAMOS regels. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om volgens het ramingsprincipe een bouwdeel te plakken als één enkele regel met kengetal. De onderbouwing inclusief een deeplink naar de Casadata site is via een speciale HTML informatie popup die gekoppeld is aan de regel alsnog in te zien.

Bedrijfsprofiel Casadata

De commanditaire vennootschap Casadata is een onafhankelijke internetuitgeverij, dat zich vooral richt op het bieden van informatie en communicatiemogelijkheden in de bouwnijverheid en de vastgoedsector. Casadata cv streeft ernaar om met betrouwbare, duidelijke, praktijkgerichte informatie en met directe, interactieve communicatie-mogelijkheden zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van haar klanten. Daarbij stelt Casadata cv het belang van haar klanten centraal, gebaseerd op transparantie, integriteit en respect.

Bedrijfsgegevens:
Casadata cv is gevestigd aan de Westendorpseweg 3A te 7004 JD Doetinchem en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland te Arnhem onder inschrijfnummer 09159150.

CONTACT
Boudewijn Messink
Mobiel: 06 - 48 07 08 96
Telefoon: 0315 - 63 06 28
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.