Flitscursus DUNCAN software

Werkt u af en toe met de DUNCAN software? Of werkt u frequent met de software en heeft u de wens dat u meer efficient gebruik zou kunnen maken van het programma? Maar u weet niet hoe en u heeft weinig tijd? Dan is een flitscursus iets voor u! In 3 uur tijd (1 dagdeel) brengt de productspecialist u de fijne kneepjes bij en bent u weer up-to-date. U bent welkom in Schiedam, maar we kunnen de flitscursus ook op uw locatie aanbieden of online.

Duizendpoot
U bent een veelzijdige medewerker binnen het bedrijf en heeft af en toe te maken met het schrijven of bijstellen van een bestek. Een project wilt u ook nog wel eens op detail begroten met de calculatiesoftware. Een korte cursus voor incidenteel gebruik van de DUNCAN software is voor u bedoeld.

Veelgebruiker
U werkt elke dag aan een bestek of begroting. Echter, al verschillende updates van de DUNCAN software zijn de revue gepasseerd en u vraagt zich af of uw huidige werkwijze nog efficient is. De basishandelingen zijn u bekend, maar u heeft behoefte aan tips & trucs.

Wij hebben voor u een cursus programma afgestemd op uw wensen:

Cursus STABUText, voor het STABU bestekkenprogramma. Deze cursus duurt een dagdeel. U leert in kort tijdsbestek met behulp van de STABU methodiek een bestek samen te stellen in STABUText. Veel handige opties uit het programma worden hierbij belicht.

Cursus EasyCalc, voor het populaire calculatieprogramma. Deze cursus is 1 dagdeel voor de gebruikers die bekend zijn met begrotings-programmatuur. Nieuwe gebruikers krijgen alle mogelijkheden aangeleerd in een dag.

Cursus DunCalc, voor het uitgebreide senior-begrotingspakket. Veel nuttige mogelijkheden kunnen bij dagelijks gebruik op de achtergrond raken, waardoor de software niet ten volle wordt benut. Vooral hieraan wordt aandacht besteed bij deze cursus.

Online
In een tijdsbestek van 2 uur (2x 1 uur met tussendoor zelfstandig werken) loodsen we u door het programma met gebruikmaking van Teamviewer & telefoon. Uw eigen programma omgeving wordt gebruikt, waarbij evt. gemaakte instellingen direct kunnen worden gebruikt.

Prijzen

Cursus DUNCAN software van 2 uur (flitscursus online): € 199,- (excl. BTW).

Cursus DUNCAN software van 1 dagdeel (flitscursus): € 289,- p.p. (excl. BTW).
Tijdens de cursus wordt koffie en thee verzorgd.

Cursus DUNCAN software van een hele dag: € 579,- p.p. (excl. BTW).
Inclusief koffie en thee, lunch, cursusmateriaal.

Inschrijven

Bent u geïnteresseerd in een cursus, bel dan vandaag nog naar onze verkoop afdeling, tel. (010) 426 95 12 of vul hier het formulier in, dan ontvangt u van ons verdere informatie.